Shop & Collect:
nu kopen, later gratis ophalen

Vlieg je op een bestemming binnen de EU en heb je iets op Schiphol gekocht dat je liever niet meeneemt op reis? Dan kun je gratis gebruikmaken van de Shop & Collect service van See Buy Fly. Laat je aankopen bij ons achter, dan passen wij er op tot je terug bent. Je kunt je spullen 24/7 ophalen bij Aankomst 1 op Schiphol Plaza. Meer informatie

Special Offers

Elke twee maanden zijn er 100 nieuwe Special Offers. Dit zijn mooie producten met scherpe prijzen, speciaal voor jou geselecteerd. Bereid je alvast goed voor op jouw bezoek aan Schiphol en laat je inspireren door deze Special Offers. Bekijk ze allemaal hier!

See Buy Fly kortingsvoucher

Een cadeautje van Schiphol voor jou: de gratis See Buy Fly € 5,- kortingsvoucher.

Download de voucher en ontvang de korting bij besteding van €25,- of meer op één aankoop naar keuze. De See Buy Fly kortingsvoucher is geldig in elke winkel na de paspoortcontrole. Toon enkel de voucher bij de kassa en ontvang je korting. Dat is mooi meegenomen!

Ruime openingstijden

Kom op tijd naar de luchthaven en geniet van al het goede dat Schiphol te bieden heeft: op vrijwel elk moment van de dag (en nacht) kun je hier shoppen. Ontdek de openingstijden hier.